Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
14.5 °C 29%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Κόσμος
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Ισραηλινός δημοσιογράφος κατά Ερντογάν: Γιατί δεν τον θεωρούμε ακόμα εχθρό;
Ημερομηνία: Σήμερα 25/6/2026, 17:24 - Εμφανίσεις: 12



«Από τις 7 Οκτωβρίου, ο Ερντογάν μάς αντιμετωπίζει ως εχθρό και το προφανές ερώτημα είναι: γιατί δεν τον αντιμετωπίζουμε κι εμείς ως τέτοιον;».

Αυτό υποστηρίζει και αναρωτιέται ο γνωστός ισραηλινός δημοσιογράφος Ναντάβ Σραγκάι με μια ιδιαίτερα φορτισμένη παρέμβασή του στον ισραηλινό Τύπο.

Από τους πλέον σκληροπυρηνικούς ισραηλινούς αναλυτές στο Παλαιστινιακό και όχι μόνο, ο Σραγκάι υποστηρίζει μια πολύ πιο συγκρουσιακή πολιτική έναντι της Τουρκίας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, «εξακολουθεί να φιλοξενεί και να παρέχει καταφύγιο σε μαζικούς δολοφόνους της Χαμάς, οι οποίοι εξακολουθούν να σχεδιάζουν τρομοκρατικές ενέργειες και επιθέσεις εναντίον μας από την Κωνσταντινούπολη και την Άγκυρα» τονίζει σε άρθρο του στο Israel Ηayom.

«Γιατί κάποιος που φιλοξένησε και εξακολουθεί να φιλοξενεί αρχιτρομοκράτες στο έδαφός του, ορισμένοι από τους οποίους απελευθερώθηκαν στο πλαίσιο της συμφωνίας Σαλίτ (σ.σ.: υπεγράφη τον Οκτώβριο του 2011 μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς) και κατευθύνουν τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον μας από εκεί, δεν έχει ακόμα χαρακτηριστεί επίσημα εχθρός του Ισραήλ;» αναρωτιέται.

Ακολούθως κατηγορεί τον Τούρκο πρόεδρο που μετέτρεψε την Κωνσταντινούπολη και την Άγκυρα «σε σπίτι και ασφαλές καταφύγιο για τα αρχηγεία ή τα γραφεία της Χαμάς, καθώς και σε αγωγό οξυγόνου για την οικονομία της παλαιστινιακής ναζιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) «Για ποιο λόγο να μην τον θεωρούμε κι αυτόν μέρος του δικτύου των “συνεργών τους”, των σύγχρονων Ναζί, που μας έσφαξαν, μας βίασαν, μας αποκεφάλισαν, μας κακοποίησαν, μας απήγαγαν και μας δολοφόνησαν στις 7 Οκτωβρίου;» λέει και ζητά να εξεταστούν αναλυτικά και να παρουσιαστούν τυχόν δεσμοί του με τη Χαμάς κατά την αναμενόμενη δίκη των μελών της επίλεκτης μονάδας Νούχμπα.

Δεν προκαλεί έκπληξη «Ο Ερντογάν, στη χώρα του οποίου οι σημαίες του Ισραήλ και των ΗΠΑ, καθώς και τα πορτρέτα των Νεταν...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
ARTICLES
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
14.5 °C 29%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies